Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Меч Арея
Енвайром > Головний > Література
G3D
Як вам ця книга. Мені дуже сподобалася. Змусила замислитися над тим хто ми є, чийого роду діти. Великим плюсом є те, що хоч вона і написана сумішшю старослов'янською, але в кінці є словник архаїзмів. Ну і звичайно ж наукове обгрунтування авторських висновків...
Morgana
у мене ручки не дійшли.. .але читала "похорон богів" того самого автора... правда читала 30 сторінок, але мені сподобалось
G3D
Книга супер. І автор супер.. А меч Арея раджу почитати...
Morgana
обов*язково почитаю, як буду мати час...якщо я колись буду його мати... бо у мене погана звичка читаи з 20 сторіночок книжки а потім закинути й починати читати іншу
G3D
Слава Богу що в мну такого немає.. Книгу просто не міг не прочитати, бо купив собі в Космачі перетиражовану версію.. Обмежений тираж... І палітурка кульна така.. Тиснені зологі літери і все таке.. Прошу не плутати, не гравіровані, а тиснені...
Morgana
а яка між ними різниця?
та мені пофіг яка палітурка, головне щоб книжечка цікава була
G3D
Ти права, просто уточняв зразу. А то ми з другом годину сперечалися, яка то палітурка.. Проте факт залишається фактом що сьогодні він ту книжку собі на хату читати потягнув..
Morgana
ну знаходять же люди причини для суперечок
G3D
ну а що по твоєму люди повинні робити на уроках.. (Особливо таких як той був)
Morgana
Цитата(G3D @ 9.05.2008 - 20:54) *
ну а що по твоєму люди повинні робити на уроках.. (Особливо таких як той був)

а... ну так би й одразу сказав... тоді це була філософська суперечка...
G3D
От і я до цього веду.. В нас й не таке на уроках твориться..
Morgana
Цитата(G3D @ 9.05.2008 - 21:01) *
От і я до цього веду.. В нас й не таке на уроках твориться..

та то й не дивно... я вже не пам*ятаю коли останній раз нормально на уроках сиділа...
G3D
Ага.. Я й не пам'ятаю коли я так опустився.. Я ж відмінник. Принаймні поки-що...
Morgana
а я здається вже ні... rolleyes.gif все таки треба було частіше бути присутньою на фізиці
H@rry
Ну і про шо ця книга? Хотілося б мені знати зміст.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.