Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Партія №15: День 2
Енвайром > Флуд, Флейм > Мафія Vivente
H@rry
Минулої ночі смертежери жорстоко вбили безневинного вовкулаку Сальвора, а потім вдень чаклуни проголосували і повішали свого єдиного спасителя від Темного Лорда - Цвітуйчика-Дамблдора. Що ж станеться сьогодні - просто страшно уявити! Якщо сидіти склавши руки, нічого не станеться...
____
Грає 7 користувачів:
Rom@21
anima)
Sid
ALEX
Igora007
Mister_SER
best_trostian

З них: Волдеморт (бос мафії), 2 смертежери (мафи), Гаррі Поттер (т-о), Міністр магії (мер), війла (дівчина), дементор (гарпія).
Ніч. Ходимо до 02.07.2009 19:05
H@rry
Ніч стала невдалою для смертежера Сіда, котрий натрапив на дементора. А дементор в свою чергу просто не міг не обдарувати його Поцілунком. Сід якраз познайомися з іншими смертежером, але так і не вспів з ним щось обговорити. У дементора сьогодні плідна ніч. Війла anima) шукала кого б спокусити, але у темряві вона померла від дементора... Криваве кохання! Одна ніч - два вбивства підступного дементор. Кінець так близько...

Настав день. Голосуємо до 03.07.2009 08:00
День буде коротшим у зв'язку з тим, що завтра я їду на тиждень з дому і від Інтрнету sad.gif
best_trostian
проти ALEX
Rom@21
Алекс
Mister_SER
рома, сорі, нічого особливого, лише бызнес, можливо в наступних партіях домовимся, стучи в асю якщо що))
P.S. я просто знаю що ти маф, і пора цій грі повернути ті часи, яких ніколи тут не було, коги голосували саме проти мафії, ане особистостей = )
H@rry
Чарівнки і відьми немилостиво повішали на голосуванні Темного Лорда Рому21!
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.