Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Ви грали в бейзбол?
Енвайром > Головний > Спорт
H@rry
Я грав з волонтером, який є в моїй школі! Прикольна гра, будете мати шанс, то пограйте......
MustangUA
О, так!
З дядьком рідним. Він кидав тенісного м'ячика, а я півторалітровою бутилкою відбивав smile.gif
Sid
Грав, звичайно правил були не справжні, ми їх самі придумали, але вони були дуже схожі до реальних
Rom@21
А я грав!
smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Britney
Я тоже не грала в цю гру..
salvor
хм...
ми грали...
під час уроків...
мінімум три гравця...
відбивали звісно пляшкою...
мячем слугувала клізьма...
це все проходило в хім. кабінеті поміж колб і пробірок...
ми МАЙЖЕ нічого не розбили...
базою слугував стульчик в іншому кінці кабінету та ящик із старими колбами, клізьма вибрана мячем із міркувань 1)цікава ергономічна форма 2)вона завжди під руками-куди в лабораторії без клізьми 3)сам факт-ми граємо під час уроків клізьмою в бейсбол заворожував...

П.С. згідно нашого дослідження найбільше адреналіну в кров дають оперативні заметання слідів(поставити крісло на місце,перебігти в інший кінець кабінету, сісти за книжку і зошит, заникати клізьму і пляшку) під час заходу вчительки(від моменту відкривання дверей у підсобці коли ми її чуємо(деколи нам везло і ми її чули в коридорі,не завжди smile.gif ) їй треба було пройти 8 метрів поки вона не доходила до лінії бачення нас,уявіть яка оперативність smile.gif ).А ще більше адреналіну було коли захисник випадково закинув клізьму у підсобку і саме в цей момент зайшла вчителька і за 5-10 с мені(я в цей момент влетів у підсобку за клізьмою) треба було пояснити чому: 1)я вбігаю в підсобку і нагинаюсь(клізьма на землі) 2)чому я взагалі в підсобці? 3)чому крісла не на своїх місцях(заникати не встигли) і ще прийшлось заникати(вибачаюсь за мій французький, кращого слова тут не знайдеш) клізьму.

Ще згадується класична відмазка- "а в мене ручка впала" коли один не в міру проворний бейсболіст на момент входу був замічений на відстані 10 метрів від місця дислокації(книжка+зошит)

О так...
Я грав у бейсбол...
Бейсбол був включений у нашу олімпійську разом із такими видами спорту,як "адин"(мегаспорт, секрет фірми) сейберфайтинг(відбивання лайтсейбером бластерного вогню із вищезгаданої клізьми),гольф мячиком для пінгпонгу в умивальник,настільний теніс(класичний,звичайний,дивно, правда, звідки він тут в олімпійській програмі?)

P.S.Всі права на вищеописані види спорту належать нам

© All rights reserved.
Rom@21
Гра не найкраща, але цікава
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.