Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Скрипт готовий!
Енвайром > Рольова гра > Організаційні питання
MustangUA
Отож, щойно завершив всі технічні роботи, пов'язані з встановленням характеристик для рольової гри.
Запускаю у тестовому режимі, хто знайде якісь "дирки" або неполадки - пишіть сюди smile.gif
Після тестів всі характеристики будуть анульовані і почнеться справжня гра.

Тикайте на лінк "Рольова гра" вверху сторінки wink.gif
denzyman
для початку: Fatal error: Cannot redeclare class component_public in /home/mustangt/domains/envirom.org.ua/public_html/sources/components_public/referal.php on line 25
Психея
а то шо коли я туди тицяю там ніфіга нема, крім реклами, то нормально? так і має бути?
salvor
там має з*явитись кнопочка "прийняти участь в РПГ",чи щось таке,і на неї треба нажати

До речі,рецепт що робити,якщо викидаує фатала еррор як у дензімена,тоді заходите в свіій профіль і заходите звідти(в меню зліва буде пункт рольова гра)
Mister_SER
якби ще ы можна було зменшувати характеристики, ане тыльки добавляти... вдруг передумав)))
також булоб цыкаво прочитати правила...
MustangUA
Якщо робити так, як сказав Салвор - все працює.

Поки що не уявляю в чому причина, сижу розбираюсь...
H@rry
Я тикаю "Рльову гру" і пише таке:
Цитата
Fatal error: Cannot redeclare class component_public in /home/mustangt/domains/envirom.org.ua/public_html/sources/components_public/referal.php on line 25

Шо робити?
salvor
Цитата(salvor @ 23.01.2009 - 17:53) *
там має з*явитись кнопочка "прийняти участь в РПГ",чи щось таке,і на неї треба нажати

До речі,рецепт що робити,якщо викидаує фатала еррор як у дензімена,тоді заходите в свіій профіль і заходите звідти(в меню зліва буде пункт рольова гра)

Прочитати відповіді релігія не повзоляє?
Mister_SER
крім сілів ще щось є?)
MustangUA
Хтось ще користується реферальною програмою?
Mister_SER
хм, якщо весь скрипт, це можливысть міняти 9 зміних, то....
(цікаво, і щоб таке зрлбити потрібно пару місяців?)
H@rry
Цитата(MustangUA @ 28.01.2009 - 14:21) *
Хтось ще користується реферальною програмою?
я трохи юзаю) dry.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.