Повна версія цієї сторінки:
"Маленький принц"
Цей твір справді філософський й цікавий. Мені подобається! А вам???
Чи мну здається, чи ти просто флудилко який виписує назви творів з зарубіжної літератури?
Я не флудило! Мені просто подобаються ці твори, як і сам предмет Зарубіжна література!
Аааа. Ну в такому разі вибачай. А чи не міг би ти викладати якісь книги НЕ зі шкільної програми?
Violetta
9.05.2008 - 20:52
Принц мені не нра
Serena
10.05.2008 - 18:33
а мені нра
Morgana
10.05.2008 - 18:43
оригінальний твір... я його якось два рази перечитала... мені подобається стиль написання твору.
Я, коли вперше сів читати Принца, подумав, шо то якась казочка для дітей, але, читаючи далі, я зрозумів, шо під товстою "дитячок оболонкою" твору міститься, шось надзвичайно філософське, мудре, повчальне. Ось, наприклад, вислів "Ми відповідаємо за того, кого приручили" пішов з цього твору. Він "утворився" тобі коли Маленткий Принц побачив лиса і захотів приручити її, хоча сам не знав, що таке "приручити". Лис сказав, щоб Принц кожного дня сідав до нього все ближче і ближче, і так це продовжувалося до того часу, коли, нарешті, Принц максимально близько сів біля лиса і вони подружилися, Маленький Принц приручив лиса. Так само можна і сказати про ту троянду, яку Принц доглядав і виростив, яку захищав від усього небезпечного. Взнавши слово "приручив", Принц сказав, що він приручив троянду, яка росла на його рідні планеті.
Britney
18.05.2008 - 18:08
я в 6-му класі вже читала малого принца мені подобається
Violetta
18.05.2008 - 20:13
а мну не подобається, не розуміла ніколи, що там цікавого й тепер теж не розумію...
Britney
18.05.2008 - 22:21
це ж глибоко-філософська казка-притча!
Стиль прикольний,зміст дуже глибокий...
Britney
19.05.2008 - 20:32
погоджуюся зі сюзен
Я думав то дитяча казочка. Читаючі ваші коменти я зрозумів: мудра казка маленький принц

Обов'язково почитаю!
Обов"язково почитай! Сподобається...
я також читала цей твір. він мені дуже сподобався, а найбільше вислів "Ми відповідаємо за того, кого приручили"
Спочатку мені не дуже сподобалось. Коли читала вдруге багато що для себе винесла. Філософсько, глибоко і цікаво. Хороший твір!
Маленького принца я читала вже дуже давно але ще до цих пір він склав на мене велике враження.... деякі моменти твору постійно згадую... це дійсно оригінальний і класний твір...
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.