Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Найкращий друг дівчини - хлопець, найкращий друг хлопця - дівчина.
Енвайром > Головний > Психологія,людські стосунки
H@rry
ТАК! rolleyes.gif
Rawen
хм... ця дружба можлива, але рано чи пізно все це перейде у кращому випадку в фізичну близькість, у гіршому - в нерозділене кохання, ну або в розділене... просто неможливо проводити багато часу з особою протилежної статі і нічого до неї не відчути...
Sid
Повністю згодний в Райвен
H@rry
Також погоджуюся! Але є вийняток:
Моя троюрідна сестра Оксана (Сід її знає) має друга Ромка і вони мають суто дружні відносини, я сам на свої очі бачив... Вони дружать вже більш ніж півроку і ще не мали фізичної близькості.
Rawen
дай вгадаю... їм по 13 років? biggrin.gif
Пічєнька
Рейвен, вдале запитання laugh.gif
А взагалі це можливо. Особливо якщо люди знайомі з дитинства, тоді будь-які романтичні відносини у них в очах(якщо люди прілічні) будуть виглядати дико або навіть викликати відразу.
H@rry
Цитата(Rawen @ 9.08.2008 - 20:47) *
дай вгадаю... їм по 13 років? biggrin.gif

Ні, твоя інтуіція тебе зрадила! tongue.gif
Трошечки не вгадала... blink.gif
Її - 15, йому 18 років. wink.gif
І шо ти на то скажеш? unsure.gif
rolleyes.gif
Rawen
Цитата
І шо ти на то скажеш? unsure.gif

ґґ... ну для початку спитаю звідки ти такий впевнений що у них не було фізичної близькості? а взагалі, винятки є скрізь... і півроку то вже не такий і довгий термін, а якщо він у неї найкращий друг і вона проводить з ним багато свого вільного часу то не переживай, у них ще все попереду, якщо звичайно в обох нормальна орієнтація... а може дівчина в 15 років вважає себе ще надто молодою для фізичної близькості...
Цитата
я сам на свої очі бачив...

blink.gifне лякай мене... ти шо за сестрою підглядаєш?
H@rry
Цитата(Rawen @ 10.08.2008 - 20:02) *
...

blink.gifне лякай мене... ти шо за сестрою підглядаєш?

Ти шо!!!!!! Я не підглядаю angel.gif angel.gif Ми просто ходили гуляти по Львову, тобто я, Оксана і Ромко. Вони тіки за попід руку йшли, схоже на двох подружок..
Rawen
Цитата(H@rry @ 11.08.2008 - 21:28) *
Ти шо!!!!!! Я не підглядаю angel.gif angel.gif Ми просто ходили гуляти по Львову, тобто я, Оксана і Ромко. Вони тіки за попід руку йшли, схоже на двох подружок..

lol.gif мля, пісєц)))
а шо вони мали йти, періодично лизатися і кричати на всю що вони тра..л.ся? lol.gif
Пічєнька
Рейв, зазвичай сучасна молодь так і робить...))
Rawen
ну є і прілічні люди... мабуть) а може вони постіснялися при дитині таке робити?) tongue.gif
Пічєнька
Еге ж, я би постидався...)
Зірочка
Цитата(H@rry @ 11.08.2008 - 21:28) *
Вони тіки за попід руку йшли, схоже на двох подружок..

Мда… Не думала, Гаррі, що ти такий наївний.
панТЕРРчик
хз, але походу не дуже в таке вірю
materazzi
Да Гаррі мене чуть не вбив)))))))А насправді таке є(і в мене тоже),хоча чесно кажучи ніколи не може бути дружби між хлопцем і дівчиною якшо в них не було якихсь очуттів між собою.Я просто в таке не вірю
Herry
таке абсолютно можливе якшо пара являється різної орієнтації... в мене багато таких знайомих вони постійно проводять час разом а на фізичні відносини зовсім не тягне... ...
salvor
Я теж вважаю що за певних умов це можливо(не обов*язково пов*язаних з орієнтацією)
Herry
о так звичайно завжди є винятки... але всерівно коли в них різна орієнтація, тоді ну вже дійсно нічого не буде.... smile.gif
Психея
Цитата(Herry @ 4.11.2008 - 15:19) *
о так звичайно завжди є винятки... але всерівно коли в них різна орієнтація, тоді ну вже дійсно нічого не буде.... smile.gif

ха... я б не була така впевнена... мало що можуть люди зробити у не дуже тверезому стані, наприклад...
Herry
за допомогою алкоголю все можливе... хоча сумніваюся що встане... але звідки я можу знати сама ж то ніколи не була в подібній ситуації...smile.gif
Психея
Цитата(Herry @ 7.11.2008 - 05:31) *
за допомогою алкоголю все можливе... хоча сумніваюся що встане... але звідки я можу знати сама ж то ніколи не була в подібній ситуації...smile.gif

та чого б то не встало раптом? він же гей, а не імпотент)
Пічєнька
Отож бо...з алкоголем навіть навпаки...
Herry
а в них не встає на дівчат... а в стані алкогольного опяніньня то і в решти не встає... я опитування проводила... 15% сказали що вже мали подібні проблеми коли були пяні... хоча це число мало бути набагато вище тому що не всім хлопцям вистачить сміливості сказати що так в них таки є такі проблеми...smile.gif
Пічєнька
А на кого встає? на хлопців?)) як не встає, то значить, що дівчата погано стараються...
salvor
Цитата(Пічєнька @ 9.11.2008 - 14:01) *
А на кого встає? на хлопців?)) як не встає, то значить, що дівчата погано стараються...

Я підозрюю що якраз встає на хлопців(ми про геїв говоримо),хоча я звісно не спец і цій справі...
Пічєнька
Та нє, ми вже якраз про нормальних кажемо...
H@rry
Будете тут виясняти на кого встає чи взагалі не встає...
перевірте...
Пічєнька
Гаррі, напийся і піди до своїх страусів...розкажеш як там все було...
salvor
Цитата(Пічєнька @ 9.11.2008 - 21:50) *
Та нє, ми вже якраз про нормальних кажемо...

нєа,ми про пару протилежною орієнтації,дивись вище
Цитата
він же гей, а не імпотент)
H@rry
Цитата(Пічєнька @ 13.11.2008 - 13:05) *
Гаррі, напийся і піди до своїх страусів...розкажеш як там все було...

я не гей, шоб перевіряти, на кого встає, а на кого нє... я й так знаю)
А ти от візьми і сам перевір)) bad.gif
Психея
Цитата(H@rry @ 17.11.2008 - 18:01) *
я й так знаю)

угу, звичайно, ти ж уже перевіряв... як це ми одразу не здогадались....

Цитата
а в них не встає на дівчат... а в стані алкогольного опяніньня то і в решти не встає... я опитування проводила... 15% сказали що вже мали подібні проблеми коли були пяні... хоча це число мало бути набагато вище тому що не всім хлопцям вистачить сміливості сказати що так в них таки є такі проблеми...

хм, ну знаєш, все ще й залежить від того наскільки сильним це алкогольне сп*яніння було... бо можна напитися так що взагалі ні на кого не вставатиме... і взагалі, сумніваюся що коли якась дєвучка файно постарається то в нього не встане...
Пічєнька
Отож бо...головне - захотіти, а там все буде))
Mesnuk
Я в це не вірю. У когось просто мусять винекнути почуття
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.