Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Кохання з першого погляду
Енвайром > Головний > Психологія,людські стосунки
H@rry
Я віру, світ великийю. все може бути. rolleyes.gif
Rawen
хаха... актуальна тема... дуже актуальна...
ні, не вірю... ну бачиш ти людину, ну вона красіва, подобається тобі, ти починаєш створювати собі ілюзії, приписувати тій людині риси які тебе приваблюють... створюєш собі свій ідеал, а людина потім виявляється не такою вже й ідеальною... ну і яке тут в біса кохання?
ну симпатія яка потім, безпосередньо після знайомства, переросте в щось більше вірю, а так...
панТЕРРчик
вірю в таку закоханість(уточнення спешл фор рейвен)
з власного досвіду знаю, і з досвіду друзів, що бувало, але погоджуюсь з рейвен, що дійсно ідеалізуєш людину, і взагалі те почуття досить швидко проходить ІМХО
Britney
Я не наю. Може й існує кохання з першого погляду. Хто його зна??? Напевне Сам Господь знає відповідь на це питання. angel.gif
biert
Не гони господь все знає . Не вірю Тупо якось за 3 дня одружився і живеш з чудовиськом в овечій шкурі biggrin.gif
Dilvish
Цитата(CaMoBap @ 3.09.2008 - 20:35) *
Не гони господь все знає .

Який же ти наївний)
Ґед
Цитата(CaMoBap @ 3.09.2008 - 19:35) *
Не гони господь все знає .

Для початку не гони ти. Існування Бога поки-що не доведено))
salvor
Цитата(Ґед @ 23.10.2008 - 17:03) *
Для початку не гони ти. Існування Бога поки-що не доведено))

навіть якщо вважати що Бога немає,то фраза
"Якщо Бог існує то він знає все."
все одно залишається правдивою smile.gif
Herry
Нв не буває... можите називати мене не ромунтичною.. але кохання з першого погляду не буває...
якщо в тебе появилася симпатія при першій же зустрічі а потім після деякого періоду спілкування ця симпатія переросла в кохання.. то так таке можливе... але чистого вічного кохання без спілкування не буває...smile.gif
Mesnuk
НЕ ВІРЮ такого не буває
Mister_SER
ІМХО, може бути достатьньо однієї посмішки = )
Вітер
Вдалий образ + видиме співпадіння смаків + природня краса + посмішка = можливо.
Люди люблять коли їм посміхаються і посміхаються взаємно. От так от. Тому чом би й не було кілька виключень?
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.