Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Фото й ім'я
Енвайром > Головний > Новини, пропозиції та питання
H@rry
Пропоную зробити таке:
- Під аватаром кожного користувача писало його справжнє ім'я.
Хто ЗА, хто ПРОТИ - пишемо тут.
А також було б дуже добре, якби адміни зробили так, щоб у профілі Фотка завантажувалася!
Цвітуйчик
А поясни взагалі навіщо це?
H@rry
дивіться, якщо буде ім'я, то кожен зможе поздоровити кожного з іменинами. Також буде просто цікаво знати як кого звати... Це вся користь... smile.gif Тут нічо нема поганого wink.gif_
Rawen
ґґґ... звичайно тут нема нічого поганого, давайте помаємось дур'ю і заодно втикнемо в профіль поля "номер телефону", "орієнтація", і "номер паспорта"... ну щоб все одразу було ясно...
нє, діти мої, ім*я під аватаром писати це тупість, бо по-перше кому таке цікаво знати той піде тихенько в приват спитає і всі праблєми, по-друге, знаючи наш народець сумніваюся що дітиська будуть заповнювати це поле... ну хіба що деякі... а коли з днюхою вітаєш то шо, обов*язково шкрябати ім*я? нік ніяк не можна?

ну а фоточки таки мабуть треба зробити,якщо вони не завантажуються...
Пічєнька
Якшо так, то ще додавайте поле "Сексуальна орієнтація".
H@rry
Цитата(Saboteur @ 31.07.2008 - 14:25) *
Якшо так, то ще додавайте поле "Сексуальна орієнтація".

Якщо ти не такий як всі, то попроси, щоб і таке поле зробили...
H@rry
Цитата(Rawen @ 31.07.2008 - 13:51) *
ґґґ... звичайно тут нема нічого поганого, давайте помаємось дур'ю і заодно втикнемо в профіль поля "номер телефону", "орієнтація", і "номер паспорта"... ну щоб все одразу було ясно...
нє, діти мої, ім*я під аватаром писати це тупість, бо по-перше кому таке цікаво знати той піде тихенько в приват спитає і всі праблєми, по-друге, знаючи наш народець сумніваюся що дітиська будуть заповнювати це поле... ну хіба що деякі... а коли з днюхою вітаєш то шо, обов*язково шкрябати ім*я? нік ніяк не можна?

ну а фоточки таки мабуть треба зробити,якщо вони не завантажуються...

Я не прошу, шоб додавали якісь безпотребні поля... Ім'я це ж потрібно, от мені наприклад цікаво, яке справжнє ім'я кожного! Я знаю тіки те, що Ерміону звати Оленою, Сіда - Русланом, Містера_СЕРА - Сергієм... Це все...sad.gif І мені прикро, що я не наю імена всіх... От в мене питання! Хто знає яке моє справжнє ім'я? Тіки ті хто знають не пишіть моє ім'я, а тіки напишіть, шо знаєте... wink.gif Думаю мало хто...sleep.gif... Саме для того, щоб кожен знав ім'я кожного потрібне це поле, а ті поля, що Равен назвала не потрібні, особливо "Номер паспорта" (ніби його всі мають sad.gif )
Mister_SER
я знаю двоє ім"я smile.gif
для колекції можеш додати, що дена звати денис smile.gif
P.S. мустанга русланом звати..)
Rawen
Цитата(Harry @ 31.07.2008 - 22:18) *
Я не прошу, шоб додавали якісь безпотребні поля... Ім'я це ж потрібно, от мені наприклад цікаво, яке справжнє ім'я кожного! Я знаю тіки те, що Ерміону звати Оленою, Сіда - Русланом, Містера_СЕРА - Сергієм... Це все...sad.gif І мені прикро, що я не наю імена всіх... От в мене питання! Хто знає яке моє справжнє ім'я? Тіки ті хто знають не пишіть моє ім'я, а тіки напишіть, шо знаєте... wink.gif Думаю мало хто...sleep.gif... Саме для того, щоб кожен знав ім'я кожного потрібне це поле

мальчік, а тупо піти і запитати в людей їхні імена ума не стало? ну от чому мая знає імена великої частини активного народу на Енці? ну і питання на засипку... на біса кому здалось твоє ім*я? wink.gif
Цитата
а ті поля, що Равен назвала не потрібні, особливо "Номер паспорта" (ніби його всі мають sad.gif )

циц... як не потрібні? хіба тобі не цікаво яка орієнтація у людей з якими ти спілкуєшся?

Mister_SER
взагалі, інформація в "Особиста інформація" про реальне ім"я має бути, але писати під аватаркою непотрібно smile.gif
P.S. хоча забажаням, пыд аватаркою нехай можна буде писатиЮ наприклад там, де в мене написано "Вже все тут знає"
P.S.2 а як то що в мене там написано можна змынити?)))
H@rry
Можна, щоб просто в профілі під нікои писало, або в лівій строці.
MustangUA
В Профілі є поле "Про себе" - хай там хто бажає пише своє ім'я, хто не бажає - хай не пише. ОК?
H@rry
Цитата(MustangUA @ 1.08.2008 - 15:35) *
В Профілі є поле "Про себе" - хай там хто бажає пише своє ім'я, хто не бажає - хай не пише. ОК?

Ну хай буде. Всі, хто буде писати у строці "Про себе" ім'я, пишіть його із самого початку, потім з нової лінійки про себе пишете і т. д.
А з фотками шо робити!? sad.gif
Serena
Увага!Увага!
Оголошую ім*я Гаррі його звати Володимир Ситник
Отак то Гаррі це тобі за москалиху.
H@rry
Цитата(Ерміона @ 2.08.2008 - 21:13) *
Увага!Увага!
Оголошую ім*я Гаррі його звати Володимир Ситник
Отак то Гаррі це тобі за москалиху.

Я зара вмру зі сміху... lol.gif
Думаєш, ти мені щось зробила, назававши моє ім'я і прізвище? mda.gif
Я - ВОЛОДИМИР СИТНИК, ВОЛОДИМИР СИТНИК, ВОЛОДИМИР СИТНИК... smile.gif
Та нехай це всі знають pilot.gif
Мені з того проблеми нема!!! nea.gif
А ти і справді москалиха... crazy.gif
А я українець ua_prapor.gif
І я - потріот ua_tryzub.gif
Отак-от! ua_kozak.gif
H@rry
Цитата
циц... як не потрібні? хіба тобі не цікаво яка орієнтація у людей з якими ти спілкуєшся?

А ммені всеодно яка у кого орієнтаціє... це тільке спілкування.
Foxy
Ерміоночко чого ти за москалиху переживаєш?
ми ж москалі і ми цим пишаємось!
І фамілія соответствена ...
А по темі Я проти!
на**й то треба і без того нормально.
Rawen
Цитата(Harry @ 2.08.2008 - 21:28) *
А ммені всеодно яка у кого орієнтаціє... це тільке спілкування.

яка логіка... ім*я йому цікаво знати а орієнтацію ні...

так, діти мої, піс вам... шо ви тут флуд розвели?
обом по передженню...

Цитата
на**й то треба і без того нормально.

безперечно дуже розумне і змістовне пояснення...
H@rry
Цитата
яка логіка... ім*я йому цікаво знати а орієнтацію ні...

Проста логіка... А тобі, що краще знати?
Mister_SER
Та просто равен хоче знайти собі розову, напряму спитати то неможе(стісняється),
а так, хто признається, та і будеbiggrin.gif

ой, шановний, та не всі ж такі як ти...
попередження. ми тут обговорювали додаткові поля в профілі а не мою орієнтацію.
претензії в ПМ.
Rawen
панТЕРРчик
Цитата(Mister_SER @ 3.08.2008 - 12:34) *
Та просто равен хоче знайти собі розову, напряму спитати то неможе(стісняється),
а так, хто признається, та і будеbiggrin.gif

по-моєму для "розових" є інші, достойніші назви

мені в принципі пофіг, будуть ті поля чи ні
Пічєнька
Якщо додавати поля, то тільки з орієнтацією. За все інше я проти.
Foxy
навіщо?
та ви що, не знаете, що всеодно нчого не зроблять?
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.