Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: смішні історії
Енвайром > Головний > Гумор
mary potter
тут ми розказуємо смішні історії які з нами трапилися.
biert
Я з моїм однокласником ховали муху після того як її вбила дуже погана людина і ми вирішили поховати її за всіма звичаями зробили хрест з чупа-чупса та ковпачка для ручки і змоталт то всьо скотчом зробили якму кинули муху.І зробили надгробний напис
mary potter
Цитата(CaMoBap @ 19.05.2008 - 15:49) *
Я з моїм однокласником ховали муху після того як її вбила дуже погана людина і ми вирішили поховати її за всіма звичаями зробили хрест з чупа-чупса та ковпачка для ручки і змоталт то всьо скотчом зробили якму кинули муху.І зробили надгробний напис

цікаво скіки тобі тоді років було
Sid
Ну не знаю чи можна той випадок назвати смішним. Хворів я, мав температуру 39 з копійками. Лежу я в ліжку, нудно скучно, тіло ниє, все болить, думаю треба розслабитися (а збоку мама сиділа), я так на неї дивлюся і кажу : "Мама, скажи тим гномікам orc.gif шоб вже не бігали бо в мене вже через них голова крутися...". Мама сиділа в шоці, думала в мене галюни biggrin.gif. Ну я після 5-ти секундною паузи звичайно сказав, що жартую meeting.gif
Mister_SER
о.. в мене куча смышних історій, чого тільки коштує, історія про перевернутий унітаз(під час процесу) закінчуючи тим. що ми напоїли нашого вожатого в лагері мочою...)
але довго розповідати, і в живу булоб смішніше smile.gif
Хижий птаХ
Давай колися ми і так нікуди не спішимо..І унітаз думаю ти перевернув))
Sid
Дійсно, навіщо тобі було розказувати про кучу історій, якщо ти навіть одну розказати не можеш smile.gif ?
Mister_SER
Взагаліто унітаз не тільки в мене перевернувся, але я його хочаб піймав biggrin.gif
навідміно від мого друга, якому я про це не розповів..)
я взагалі нікому нічого не розповів, про всяк випадок biggrin.gif

Взагалі історія саме ця, дуже коротка, для мене це почалось коли я вирішив заскочити в туалет в лагері smile.gif
Ну стою я, роблю своє діло, він почав перевертатися, я в шоці, але швидко сообразив, пійвам короч smile.gif
Звичайнож я про цей інцидент нікому ні слова biggrin.gif
На наступний день, граємо з друзями в карти, і тут один пішов в туалет... через одну хвилину чути сильне бабах
Я особисто зразу поняв, що друг його не піймав biggrin.gif
Друг, який залишився, ржав, але не добер що то було)))
Ну потім вийвилось, що за день до мене він вже падав в одного одно-групника в лагері, і він теж зразу непризнався smile.gif
Ну от таке от було, але бути учасником подій набагато смішніше smile.gif
Mister_SER
Ще був один випадок, в лагері хтось постійно пив "чужу" солодку воду, ну і що робити?
Мені сказали вже після того, як це відбулося(коли шукали того, хто випив)
Взяли бутилку росінки(точно не пам"ятаю який саме напій), випили, налили мочу, поставили в холодильник,
На наступний день, бутилка була на половину пуста, ті хто про це знали ржали, і шукали хто саме випив,
з цього моменту я все дізнався)
Доречі, тоді так і не знайшли smile.gif
Так от, через пару днів, розповідаємо цю історію вожатому, він у нас в ночі інколи бухав)
Коли сказали, що хтось випив пів бутилки мочі, він різко помінявся в обличі,
і всі зрозуміли хто пив... цей жарт, потім повторили знову, і він знову купився, тільки те що то моча, на цей раз добер зразу smile.gif
Сильно матерився по всьому корпусу, зриваючи все на своїй дорозі smile.gif
Короче ржач був повний smile.gif

P.S. що за фыгня?
Цитата
Кількість смайликів в повідомленні перевищує допущену норму. Зменшіть кількість смайликів

я із-за цього, розбив на 2 меседжа smile.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.