Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Пасьянс Павук
Енвайром > Головний > Ігри
Sid
Гра всіх часів і народів! Любителі обговорюємо ! (я думаю людини яка ні разу не грала цю гру, тут немає)
Morgana

ну я б не була така впевнена..карти - це взагалі зло, і навіть ті що на компі... dry.gif
G3D
То зло.. зло... не нагадуй мну про то..

Цитата(Morgana @ 10.05.2008 - 11:12) *
ну я б не була така впевнена..карти - це взагалі зло, і навіть ті що на компі... dry.gif

На власному досвіді говориш?
Sid
Алеж то павучок! Яке ж то зло? То хорошенька гра smile.gif
G3D
Угу.. Вно ще гірше від Л2 і ВоВа..
Morgana
Цитата(G3D @ 10.05.2008 - 15:49) *
То зло.. зло... не нагадуй мну про то..
На власному досвіді говориш?

угу... я кілька років тому любила грати з друзями... потім втумкала шо таке карти і відмовилась взагалі від того... в одній книжечці страшні речі писало... справа в тому що будь-який пасьянс,навіть оцей ваш Павук несе в соіб зашифровану інформацію... і це те саме що й ворожіння на картах... про те що ворожіння - це взагалі зло я вже й не кажу...
G3D
Цитата(Morgana @ 10.05.2008 - 15:53) *
в одній книжечці страшні речі писало... справа в тому що будь-який пасьянс,навіть оцей ваш Павук несе в соіб зашифровану інформацію...

А можна детальніше?
Morgana
Цитата(G3D @ 10.05.2008 - 15:56) *
А можна детальніше?

я не пам*ятаю детальніше, то давненько було та й не багато подробиць вони там написали...
ну кажу ж, всі ці пасьянси мають в собі якусь інформацію... про майбутнє чи що там ще... нам здається що це простого гра, ми ж не фміємо це читати...
G3D
А автора книжечки хоча б пам'ятаєш?
Morgana
Цитата(G3D @ 10.05.2008 - 16:04) *
А автора книжечки хоча б пам'ятаєш?

ой, та я взагалі не пам*ятаю що то була за книжечка і як вона в мої руці попала, а ти таке хоч... rolleyes.gif
G3D
таки хочу.. взагалі таке люблю.. Ще б мну той блог з аніме й гологріфічною теорією будови всесвіту відрити, то було б взагалі кул..
Morgana
Цитата(G3D @ 10.05.2008 - 16:19) *
таки хочу.. взагалі таке люблю.. Ще б мну той блог з аніме й гологріфічною теорією будови всесвіту відрити, то було б взагалі кул..

було б там що любити... чим менше ти того знаєш тим спокійніше спиш... а то начитаєшся такої вумної літератури і потім боїшся всього...
ну я розумію аніме...а от на біса тобі голографічної будови всесвіту?
G3D
Там добрих двадцять сторінок які доводять цікаву теорію.. Я то прочитав. Мну сподобалось.. Хотілось би надрукувати...
Morgana
знаєш, різні там теорії - це теж зло...
G3D
А що по твоєму не зло?
Morgana
Цитата(G3D @ 10.05.2008 - 16:51) *
А що по твоєму не зло?

важко сказати... ми живемо в ХХІ ст., тут вже дуже мало залишилось такого що не підпадає під категорію "зло"... rolleyes.gif
G3D
бач.. знач аніме тоже зло..
Morgana
Цитата(G3D @ 10.05.2008 - 17:10) *
бач.. знач аніме тоже зло..

ну не все аніме... наприклад, хентай, яой, юрі нать сенен-ай це зло... а от просто аніме, навіть з елементами седзену - ні... tongue.gif
Serena
ги)зло,коли тормозить нет мона партійку))
Violetta
в мене знайомий два рази зіграв і вже не може відчіпитися
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.