Привіт Гість ( Авторизація | Реєстрація )
![]() ![]() |
29.04.2009 - 19:50
Повідомлення
|
|
![]() адепт ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 231 З нами з: 6-May 08 З: Львів Користувач №: 17 Львівщина
|
Пункти уточню- 3й пункт це наш світ із зміненою історію, все теж саме, персонажі- або політики, або полководці або щось таке.
Міське фентезі/фантастика це щось типу Гаррі Поттера і Людей Ікс- магічне/шпигунське підпілля у сучасному світі Чесно кажучи для мене оптимальні 1ша та 4та теми- на них є готовий сюжет і замальовка правил. -------------------- Неіснуючого не існує © АРГХ!!! П.С.Істина десь поруч Кодекс Істинного синього: 1.Синій має прагнути до знань,мудрості і повного розуміння і засвоєння всієї інформації що міститься у Всесвіті 1а.Синій має прагнути виконувати статтю 1 1в Синій повинен прагнути виконувати статтю 1а 1г.Статті 1 є петлєвими 2.Синій зобов*язаний помічати і приймати до уваги найменші витоки інформації та Сили 3.Синій може використовувати свої емоції для досягнення своїх цілей 4.Синій повинен повністю зважувати свої ходи які передбачають використання петель 5.Кодекс синього може читати тільки той синій який його розуміє або здогадався до методу його читання який повинен триматись у секреті 6.Кодекс Синього Синій не має права дозволити читати окрім як на синьому фоні,читання зв*язане з прямим отриманням інформації таким не вважається |
|
|
|
| Гість_Психея_* |
29.04.2009 - 20:03
Повідомлення
|
|
Гості |
мая хоче Фентезі))
|
|
|
|
29.04.2009 - 20:07
Повідомлення
|
|
![]() адепт ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 231 З нами з: 6-May 08 З: Львів Користувач №: 17 Львівщина
|
я поки шо мучу дві,потім розберемось
-------------------- Неіснуючого не існує © АРГХ!!! П.С.Істина десь поруч Кодекс Істинного синього: 1.Синій має прагнути до знань,мудрості і повного розуміння і засвоєння всієї інформації що міститься у Всесвіті 1а.Синій має прагнути виконувати статтю 1 1в Синій повинен прагнути виконувати статтю 1а 1г.Статті 1 є петлєвими 2.Синій зобов*язаний помічати і приймати до уваги найменші витоки інформації та Сили 3.Синій може використовувати свої емоції для досягнення своїх цілей 4.Синій повинен повністю зважувати свої ходи які передбачають використання петель 5.Кодекс синього може читати тільки той синій який його розуміє або здогадався до методу його читання який повинен триматись у секреті 6.Кодекс Синього Синій не має права дозволити читати окрім як на синьому фоні,читання зв*язане з прямим отриманням інформації таким не вважається |
|
|
|
29.04.2009 - 20:09
Повідомлення
|
|
|
Вже все тут знає ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 474 З нами з: 4-May 08 Користувач №: 7 Не з України
|
такс я тож вродь за фентезі=)
|
|
|
|
29.04.2009 - 21:57
Повідомлення
|
|
![]() Мафіозі ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 619 З нами з: 3-May 08 З: Київ Користувач №: 4 Київщина
|
хм... в мене є сюжет на альтернативну історію... = )
P.S. я за 2 і 3 варіант, фентехі вже задолбало..) і кста, в тебе фентезі 2 раза повторюється... остейнє можно взагалі було невключати... -------------------- Something is wrong...
|
|
|
|
29.04.2009 - 22:00
Повідомлення
|
|
![]() Мафіозі ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 619 З нами з: 3-May 08 З: Київ Користувач №: 4 Київщина
|
а взагалы, рольової на енці небуде, хобаб дивлячісь по тому, що написав мустанг за пару місяців(і засунув це на сайт),
що об'єктивно справа 10 хвилин.. P.S. коли писав, непомытив що сальв адмын, подивимся на політику нової адміністрації = ) -------------------- Something is wrong...
|
|
|
|
30.04.2009 - 12:56
Повідомлення
|
|
|
ммм, мыска фантастика/фентезі це означало міська фантастика/мыське фентезі
Ну я поки-що напишу затравку і правила, якщо що якщо є нормальний сюжет то я непроти, відсилай в асю. -------------------- Неіснуючого не існує © АРГХ!!! П.С.Істина десь поруч Кодекс Істинного синього: 1.Синій має прагнути до знань,мудрості і повного розуміння і засвоєння всієї інформації що міститься у Всесвіті 1а.Синій має прагнути виконувати статтю 1 1в Синій повинен прагнути виконувати статтю 1а 1г.Статті 1 є петлєвими 2.Синій зобов*язаний помічати і приймати до уваги найменші витоки інформації та Сили 3.Синій може використовувати свої емоції для досягнення своїх цілей 4.Синій повинен повністю зважувати свої ходи які передбачають використання петель 5.Кодекс синього може читати тільки той синій який його розуміє або здогадався до методу його читання який повинен триматись у секреті 6.Кодекс Синього Синій не має права дозволити читати окрім як на синьому фоні,читання зв*язане з прямим отриманням інформації таким не вважається |
|
|
|
30.04.2009 - 14:04
Повідомлення
|
|
![]() _Wiz@rd_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 1,636 З нами з: 8-May 08 З: смт. Залізці Користувач №: 21 Тернопільщина
|
ФЕНТЕЗІ! Хо фентезі рольову!
-------------------- Не будь маґлом. Підтримуй українське. Воно класне.
|
|
|
|
Повідомлення
#
|
|
![]() Реклама від Google! Група: Боти З нами з: Хвилину тому |
|
|
|